Automekaniker til alle bilmærker

Uanset hvilket bilmærke du har, kan vi som automekaniker servicere og reparere din bil. Hos Fjenneslev Autoværksted har indehaver Leif Hansen næsten 50 års erfaring som automekaniker og har dermed mange års erfaring i at reparere og vedligeholde stort set alle kendte bilmærker. Denne viden er løbende blevet ajourført med relevante kurser gennem alle årene.

Vores nyeste automekaniker, Martin, har 15 års erfaring som automekaniker og har derudover for tre år siden taget efteruddannelsen som autotekniker. Som autotekniker er man typisk en automekaniker, der gerne vil et skridt videre og er villig til at yde en ekstra indsats for at være på forkant med udviklingen i faget.

Således går massiv erfaring og relevant efteruddannelse hos såvel mester som automekaniker hånd i hånd hos Fjenneslev Autoværksted.

Automekaniker med bred specialistviden

Hos Fjenneslev Autoværksted finder du automekanikere med bred viden, der samtidig er specialiserede. Bilmotorer og biler i det hele taget har udviklet sig med forrygende hastighed gennem de seneste år, og det stiller store krav til nutidens automekaniker om både at kende alle bilmærkers individuelle konstruktioner og funktioner, og samtidig være så specialiserede, at vi ved præcis, hvordan den enkelte bil skal serviceres og repareres.

Det gør vi hos Fjenneslev Autoværksted, ikke mindst fordi vi lever og ånder for biler. Vi kan som mekaniker vurdere din bils behov og de mulige reparationer, den måtte have behov for.

Når du vælger at få en professionel uddannet automekaniker til at servicere og reparere din bil, vælger du frem for alt at få en kvalitetsløsning, der sikrer bilen længst mulig levetid på vejene.

Som medlem af Automester-kæden og af Dansk Bilbrancheråd har vi kvalitetsstemplet i orden, og samtidig sikrer det os løbende viden og kontrol og dig sikkerhed for korrekt behandling af bilen.

Få et råd fra en automekaniker

Som automekaniker sætter vi en ære i at vejlede vores kunder, så de kan træffe den rigtige beslutning og forhåbentlig beholde deres bil i mange år. Er du i tvivl om, hvorvidt din bil kan gå gennem syn, om du bør få skiftet dele af bilmotor eller andet, eller ønsker du blot et kvalificeret bud eller eftersyn, ser vi det som en af vores fornemste opgaver at vejlede dig. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, om en given reparation kan betale sig, og hvad det eventuelt vil koste at få bilen gennem det lovpligtige syn.

Vi monterer også gerne det udstyr, du går og drømmer om, så din bil kan give dig endnu større køreglæde fremover. Som automekaniker ved vi, at en velkørende bil er ren livskvalitet.

Kontakt din automekaniker og få vejledning

Vi servicerer og reparerer dagligt bilmærker og biltyper af alle slags, og vi er klar til at vejlede dig om, hvad netop din bil har behov for og naturligvis give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt din automekaniker enten via formularen eller ring til os på tlf. 57 80 90 73.